Ngarep > Produk > Tali Kawat Baja Anti-Twisting

China Tali Kawat Baja Anti-Twisting Produsen, Pemasok, Pabrik

Anti-Twisting Steel Wire Rope selaras digawe ing Ningbo Lingkai Plant, kanggo mechanical narik lan tensioning release konduktor minangka narik tali utawa tali anjog iku construction line transmisi. Anti Twisting Steel Wire Rope bahan mentah saka kawat baja, iku saka salah siji saka loro pabrik tali baja resmi pemerintah. Dadi kawat baja tunggal nduweni kekuatan ndhuwur sing dhuwur banget. Tali Kawat Baja Anti Twisting kita bisa nyebarake tekanan kanthi homogen ing antarane kabel dhasar.


Pengolahan OEM Tali Kawat Baja Anti-Twisting ing Lingkai nduweni wolung lan rolas untaian ing struktur segi enam; saiki struktur kothak biasane diganti dening hexagon. Tali baja kepang Anti-Twisting iki nduweni kawat baja galvanis kekuatan dhuwur 1960 MPA, resistensi rotasi nalika narik. Lan specification lan dawa bisa selaras nalika pesenan, kabeh Anti-Twisting Steel Wire Rope reeled ing GSP seri rol stands.


Anti-Twisting Steel Wire Rope digunakake minangka pilot tali kabel kanggo narik konduktor utawa kabel OPGW ing nduwur sirah line transmisi stringing operasi; kita akeh didol menyang luwih saka 50 negara kontaner dening kontaner.


View as  
 
Tali Kawat Baja Anti-Twisting

Tali Kawat Baja Anti-Twisting

Tali kawat baja Anti-Twisting Ningbo Lingkai nduweni 8 helai lan 16 helai kawat baja galvanis sing diobati kanthi lenga dhuwur lan fleksibel. Untaian baja sing dikepang iki nduweni keluwesan sing dhuwur lan bisa ngrampungake stabilitas rotasi kanthi gaya tegang. Tali kawat baja Anti-Twisting iki dikemas ing drum baja, sing bisa dipasang langsung ing gulungan gulungan penarik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tali Dyneema

Tali Dyneema

Supplier Tali Dyneema Ningbo Lingkai digawe saka serat polietilen kekuatan dhuwur Dyneema. Materi tali Dyneema entheng, lan ing kondisi kekuatan tarik sing padha, bobot saben meter tali Dyneema mung 15% saka tali kawat baja. Nggunakake tali Dyneema migunani kanggo nyuda intensitas tenaga kerja lan ningkatake efisiensi kerja.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting

Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting

Operasi stringing saluran transmisi overhead nggunakake 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope. Lan 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope serves minangka pilot tali utawa narik tali kanggo ground wire, OPGW, utawa konduktor, kang dikepang saka 12 helai kawat 1X25Fi, 1000 meter/drum.

Waca liyaneKirim Pitakonan
11mm Anti Twisting Jalinan Tali Baja

11mm Anti Twisting Jalinan Tali Baja

Digawe saka kawat baja galvanis 2.5mm, 11mm Anti Twisting Braided Steel Rope digunakake kanggo narik kabel OPGW ing jalur transmisi nduwur sirah. We nyedhiyani rong varieties saka cilik anti-twisting braided tali kawat baja: wolung lan rolas untaian.

Waca liyaneKirim Pitakonan
10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja

10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja

Teknologi reverse nduwurke tumpukan digunakake ing produksi 10mm Anti Twisting Steel Wire Rope, èfèktif nyegah twisting distorsi saka tali kawat baja. Kualitas kasebut kalebu kekuatan tarik sing dhuwur, umur layanan sing dawa, daya tahan sing apik, lan tahan lemes. Iki digunakake sacara ekstensif ing industri konstruksi, ngangkat, lan transportasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
13mm Anti Twisting Jalinan Tali Kawat Baja

13mm Anti Twisting Jalinan Tali Kawat Baja

13mm Anti Twisting Braided Steel Wire Rope digunakake digunakake ing bidang ngangkat, ngangkat, lan transportasi, utamane ing platform pengeboran, operasi petroleum, mesin gedhe, konstruksi jembatan, teknik konstruksi, lan lapangan liyane. Amarga lapangan kasebut mbutuhake presisi, kekuatan, lan stabilitas tali kawat baja, panggunaan Tali Kawat Baja Anti Twisting Anti Twisting bisa nambah safety lan stabilitas teknik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita ngarep-arep tuku Tali Kawat Baja Anti-Twisting kualitas dhuwur saka pabrik kita ing China. Lingkai, salah sawijining pabrikan lan panyedhiya utama Tali Kawat Baja Anti-Twisting, njamin solusi sing bisa disesuaikan. Jelajahi diskon lan njaluk kuotasi kanggo produk sing didhukung garansi 1 taun. Pilih Lingkai kanggo kualitas luar biasa, daya tahan, lan komitmen kanggo kepuasan pelanggan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept