Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. didegaké ing 2013, lan kita dadi kagungane NINGBO LINGSHENG Group, sing didegaké ing taun 1998. Wiwit taun 1998, bos kita wis wiwit nindakake riset lan pangembangan, ngasilake, lan ngedol:pamblokiran stringing, tackle angkat,alat transmisi stringing, tali baja anti twisting, genggeman teka,menara degdegan gin cagak, mesin winch penarik kabel,mesin press hidrolik, lsp.


 We Dumunung ing NINGBO XIANGSHAN INDUSTRIAL AREA, lan minangka kabeh China lan alam bébas donya ngerti sing China ,Xiang shan, iku rama lan anjog ing Line nduwur sirah diajukake. Ora mung kanggo kualitas dhuwur nanging uga kanggo technical tradisional kita, semangat, lan layanan ana. Isine luwih saka 10.000 meter persegi lan duwe luwih saka 150 buruh ing grup kita. Kita duwe blok stringing konduktor, kawat baja kepang anti-twisting, klem otomatis konduktor, alat crimping hidrolik, lan bengkel winch kabel. Ing sawetoro wektu, kita duwe 1000 KN tester tensile horisontal lan 600 KN multifunctional tester vertikal, kang kanggo tensile saka pribadi construction lan mesin kanggo saluran transmisi nganti 1000 KV.


Perusahaan iki dilengkapi pusat mesin vertikal presisi dhuwur, pusat mesin horisontal, mesin honing CNC, mesin bubut CNC, panggilingan CNC, lan mesin mlengkung, nglereni, lan punching majeng liyane.


Perusahaan iki nduweni luwih saka 2000 produk ing 23 kategori, digunakake kanggo konstruksi pondasi, konstruksi saluran transmisi overhead, degdegan kutub lan menara, peletakan kabel, lan instalasi OPGW. Supaya kita bisa nyedhiyani pesawat lengkap peralatan stringing lan pribadi kanggo loro-low-voltase lan dhuwur-voltase construction line transmisi daya.


Produk kasebut wis didol ing luwih saka 60 negara ing luar negeri. Kanthi dodolan profesional lan sawise dodolan, kita bisa menehi solusi sing apik kanggo para pelanggan sadurunge tuku lan nglayani ati lan jiwane. Kajaba iku, wis kasil ngliwati sertifikat ISO9001, CE, GS, lan sistem kualitas liyane lan entuk Sertifikat Keamanan EC, CE, lan GS sing disetujoni ing taun 2000. Adhedhasar desain modern lan kualitas dhuwur, produk kita wis diekspor nganti meh 50 negara lan wilayah, kalebu Eropa, AS, Amerika Selatan, Afrika, Australia, lan Asia Tenggara. We are prodhuksi pamblokiran stringing lan tali baja anti-twisting kanggo merek misuwur, kaya Jerman ZECK lan Italia Tesmec, uga akeh aksesoris stringing overhead kanggo tanduran amba domestik lan pedagang.  

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept