Ngarep > Produk > Tali Kawat Baja Anti-Twisting > Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting
Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting
  • Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti TwistingTali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting
  • Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti TwistingTali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting
  • Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti TwistingTali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting
  • Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti TwistingTali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting

Tali Kawat Baja Galvanis 18mm Anti Twisting

Operasi stringing saluran transmisi overhead nggunakake 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope. Lan 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope serves minangka pilot tali utawa narik tali kanggo ground wire, OPGW, utawa konduktor, kang dikepang saka 12 helai kawat 1X25Fi, 1000 meter/drum.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope punika kekuatan dhuwur anti-twisting braided tali kawat, kang digawe saka panas-dip baja galvanis sing wis online-diproses nggunakake cara unik kanggo anyaman tali. Kuwat, luwes, tahan karat, ora bakal nglawan pancing emas, butuh wektu suwe kanggo dasi, lan akeh kuwalitas liyane. Ketegangan sing digunakake ing bangunan saluran listrik mbayar, piranti angkat kanthi poros keseimbangan, tambang, port, lan tali kawat crane angkat utama liyane nyegah supaya ora muter nalika dibutuhake.

18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope, tahan karat, anti korosi, tali baja anti twist.

12 Strands Anti twisting braided tali kawat baja

Item No.

diameteripun nominal

Beban putus (KN)

Diameter utas tunggal (mm)

T/S Normal (N/mm²)

Bobot Net (kg/1000m)

18201A

9 mm

50 kN

2,0 mm

1960

250

18202A

10 mm

70 kN

2,3 mm

1960

356

18203A

11 mm

85 kN

2,5 mm

1960

410

18204A

12 mm

100 kN

2,7 mm

1960

510

18205A

13 mm

115 kN

3,0 mm

1960

620

18206A

14 mm

130 kN

3,2 mm

1960

710

18207A

15 mm

143 kN

3,3 mm

1960

770

18208A

16 mm

160 kN

3,5 mm

1960

800

18209A

18 mm

206 kN

4,0 mm

1960

1060

18210A

19 mm

236 kN

4,3 mm

1960

1210

18211A

20 mm

266 kN

4,5 mm

1960

1310

18212A

22 mm

313 KN

4,8 mm

1960

1500

18213A

24 mm

342 KN

5,0 mm

1960

1650

18214A

26 mm

400 KN

5,4 mm

1960

1950

18215A

28 mm

462 KN

6,0 mm

1960

2020

Cara ngatasi kabel sing rusak nalika ditrapake Tali Kawat Baja Galvanis Anti Twisting 18mm.

Nalika Tali Kawat Baja Galvanis Anti Twisting 18mm isih kudu digunakake amarga kabel sing rusak, kabel sing rusak kudu diobati kanthi tepat wektu. Sirah kawat sing rusak bisa dijepit nganggo tang kawat baja lan ditekuk bola-bali nganti kawat baja kasebut putus. Sawise perawatan kasebut, ujung kawat baja sing rusak bakal dijepit ing antarane untaian lan ora bakal nyebabake panggunaan tali kawat baja. Nalika jumlah kabel rusak ing siji lay tekan 10% saka total kabel baja njaba, ing Anti twisting braided tali kawat baja kudu diganti.



Pancegahan nalika nggunakake 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope

Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope 18mm kanggo narik loro konduktor

Anti Twist Steel Wire Rope 20mm kanggo narik papat Konduktor Bundled ing saluran transmisi

22mm Anti Twisting Pilot Wire Rope kanggo stringing papat Konduktor ing

Anti Twist Wire Rope 24MM kanggo stringing 6 konduktor

Tali Dyneema kanggo narik konduktor utawa OPGW ing saluran transmisi panas

Braided Dupont Polyester Rope kanggo Transmisi Line Stringing


18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope dirancang kanggo narik konduktor, OPGW, lan kabel bumi ing construction line transmisi overhead.

Fitur:

Konstruksi: 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope digawe saka kawat baja galvanis kanthi kekuatan dhuwur, dikepang dadi 12 untaian kanggo keluwesan lan stabilitas sing dhuwur ing ketegangan.

Kinerja: 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope njamin stabilitas lengkap marang rotasi ing tension, nyebarake tekanan roto-roto antarane kabel, kang nambah efficiency sak stringing karya.

Packaging: Dikempalken ing drum baja kanggo instalasi gampang ing gulungan kawat penarik konduktor.

keuntungan:

High Strength: 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope njamin linuwih ing aplikasi nuntut.

Fleksibilitas: Nyedhiyakake gampang nangani lan instalasi.

Anti-Twisting: Njaga stabilitas lan nyegah twisting ing beban.

Ketahanan Korosi: Lapisan galvanis saka 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope nawakake perlindungan marang karat lan karat.

Umur dawa: Dirancang kanggo daya tahan lan umur layanan sing dawa.

Aplikasi:

Lines Transmisi nduwur sirah: 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope becik kanggo stringing konduktor lan OPGW ing construction line daya.

Peralatan Angkat: Cocog kanggo nggunakake peralatan ngangkat ing pertambangan, port, lan aplikasi tugas abot liyane ing ngendi resistensi rotasi penting.

Konstruksi lan sifat khusus Tali Kawat Baja Galvanis Anti Twisting 18mm iki ndadekake pilihan sing dipercaya lan efisien kanggo para profesional ing konstruksi saluran transmisi lan industri ngangkat abot.


Hot Tags: 18mm Anti Twisting Galvanized Steel Wire Rope, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Kualitas, Awet, Garansi 1 Taun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept