Ngarep > Produk > Tali Kawat Baja Anti-Twisting > 10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja
10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja
  • 10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja
  • 10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja
  • 10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja

10mm Anti Twisting Tali Kawat Baja

Teknologi reverse nduwurke tumpukan digunakake ing produksi 10mm Anti Twisting Steel Wire Rope, èfèktif nyegah twisting distorsi saka tali kawat baja. Kualitas kasebut kalebu kekuatan tarik sing dhuwur, umur layanan sing dawa, daya tahan sing apik, lan tahan lemes. Iki digunakake sacara ekstensif ing industri konstruksi, ngangkat, lan transportasi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tali Kawat Baja Anti Twisting 10mm dikepang kanthi ahli saka wolung utawa rolas untaian kawat baja galvanis sing fleksibel lan kuwat. Fleksibilitas dhuwur lan stabilitas total kanggo rotasi ing stres tension ciri untaian baja braided.

10mm Anti Twisting Steel Wire Rope nduweni kemampuan kanggo nransfer tekanan merata ing antarane kabel dhasar. Nggunakake tali khusus bisa ngedongkrak produktivitas nalika stringing saluran transmisi overhead.

Tali Kawat Baja Anti Twisting 10mm kanthi gampang dikemas ing drum baja sing bisa dipasang langsung menyang gulungan gulungan penarik.

10MM ANTI TWISTING KEPALA KAWAT TALI KAWAT

Tali kawat baja anti twisting digunakake minangka tali kawat pilot kanggo narik konduktor utawa kabel OPGW ing operasi stringing line transmisi nduwur sirah.

Item No.

diameteripun nominal

Beban putus (KN)

Diameter untaian tunggal (mm)

T/S Normal (N/mm²)

Bobot Lubricated (kg/1000m)

18202A

10

70.00

Φ2.3

1960

350


10mm Anti Twisting Steel Wire Rope digawe nggunakake teknologi reverse winding, sing bisa nyegah deformasi twisting saka tali kawat baja. Nduwe karakteristik tahan lemes, daya tahan sing apik, kekuatan tarik sing dhuwur, lan umur layanan sing dawa. Iki digunakake kanthi wiyar ing bidang ngangkat, ngangkat, ngirim, lan konstruksi.

12 Strands Anti twisting braided tali kawat baja

Item No.

diameteripun nominal

Beban putus (KN)

Diameter utas tunggal (mm)

T/S Normal (N/mm²)

Bobot Net (kg/1000m)

18201A

9 mm

50 kN

2,0 mm

1960

250

18202A

10 mm

70 kN

2,3 mm

1960

356

18203A

11 mm

85 kN

2,5 mm

1960

410

18204A

12 mm

100 kN

2,7 mm

1960

510

18205A

13 mm

115 kN

3,0 mm

1960

620

18206A

14 mm

130 kN

3,2 mm

1960

710

18207A

15 mm

143 kN

3,3 mm

1960

770

18208A

16 mm

160 kN

3,5 mm

1960

800

18209A

18 mm

206 kN

4,0 mm

1960

1060

18210A

19 mm

236 kN

4,3 mm

1960

1210

18211A

20 mm

266 kN

4,5 mm

1960

1310

18212A

22 mm

313 KN

4,8 mm

1960

1500

18213A

24 mm

342 KN

5,0 mm

1960

1650

18214A

26 mm

400 KN

5,4 mm

1960

1950

18215A

28 mm

462 KN

6,0 mm

1960

2020

Hot Tags: Tali Kawat Baja Anti Twisting 10mm, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Kualitas, Awet, Garansi 1 Taun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept